Size nasıl yardımcı olabiliriz?
info@wdtajans.com 🎉

Online Toplanti Programi Ücretsiz Web Konferans

6 Mart 2024
article cover image
Blog
Video konferans, farklı noktalarda bulunan kullanıcıların, gerçek zamanlı ses, görüntü ve doküman ile veri aktarımı ve bu veri aktarımının eş zamanlı olarak paylaşımıdır.

Video konferans, farklı noktalarda bulunan kullanıcıların, gerçek zamanlı ses, görüntü ve doküman ile veri aktarımı ve bu veri aktarımının eş zamanlı olarak paylaşımıdır. Birbirinden farklı lokasyonlarda bulunan kullanıcılar internet üzerinden Video Konferans görüşmesi yapabilirler. Online toplantı, konferans programları ve yazılımları, katılımcılar için mesafe veya konumu önemsiz kılıp gerçek zamanlı iletişimi sağlamaktadırlar.

Online video konferans yazılımlarıyla ücretli veya ücretsiz görüşmeler yapılıyor.

Online toplantı programları, Video Konferans sistemleri ve yazılımları, seyahat etme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Bulunduğunuz yerden istediğiniz kişilerle mesafesiz iletişim kurabiliyorsunuz. Böylece video konferans sistemi kullanıcıları, kişisel veya kurumsal, zaman ve maliyet avantajları elde ediyor. Wdt online Video Konferans Sistemi ve yazılımıyla iletişim kolay, kesintisiz ve hızlı.

Codec altyapısındaki iyileştirme ve yeni gelişmeler, internet altyapısındaki veri aktarım hızlarını arttırdı. İnternet erişimi daha fazla noktaya ulaştı. Video Konferans Sistemleri, görüntü ve ses taşıma kapasitesini yükseltti. Online konferans ve online toplantı görüşmeleri daha çok tercih ediliyor.

Günümüzde birçok firma veya bireysel iletişimde, video konferans sistemi ve yazılımları sıkça kullanılıyor. İnsanlar ve işletmeler anlık olarak, sanal ortamda buluşuyor.

Web konferans yazılımı, online video konferans programı, online toplantı programı gibi video konferans programları; web, pc veya mobil cihazlarda kullanılabiliyor.

Ücretsiz web konferans programı ve sistemleri, sınırlı süre ve sayıda online görüşmeye izin veriyor. Diğer kullanımlar için, video konferans sistemine üye olup limitler dahilinde kullanabilir veya size özel hazırlanan video konferans ve online toplantı sistemiyle sınırsız online görüşme yapabilirsiniz.

Online Video konferans web konferans sistemi genellikle,

Farklı bölgelerle iletişimde kalan kuruluşlar; Sağlık, eğitim gibi online ve gerçek zamanlı iletişim gerektiren kuruluşlar, Kamu hizmeti veren devlet kuruluşları online video konferans sistemlerini yoğun kullanıyor.

WebRTC ile Gerçek Zamanlı Online Video Konferans

Online video konferans Sistemimizle 7/24, görüntülü görüşme, online video konferans, online toplantı programımızı kullanarak, ücretsiz web konferanslarınızı (webinar) yapabilirsiniz.

Hemen test edin

Bu içeriğe, Ücretsiz görüntülü konuşma programı veya Zoom benzeri programlar aramasıyla ulaştınız. Konferans programları arasında, kesintisiz ve düşük maliyetli işletim yazılımlarıyla işletmenize hız kazandıracak, online toplantı programımızı hemen inceleyebilirsiniz. Kendi logonuz ve url yapınız altında çalıştırıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

İşinizi değiştirecek fikirleri konuşalım!

Bizimle iletişime geçin

0 (212) 385 22 66